Toplam kayıt 7, listelenen: 1-7

    • 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Anma Programı - “Türkiye’de Darbeler ve Darbe Girişimleri” 

      Erel Mazlumoğlu, Ezgi; Günay, Volkan; Celep, Ödül (Işık Üniversitesi, 2022-07-15)
      Işık Üniversitesi'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlediği anma programı ve “Türkiye’de Darbeler ve Darbe Girişimleri” başlıklı konferansın video erişimi ve deşifresidir.
    • Doç. Dr. Ödül Celep ve Doç. Dr. Mısra Çağla, NTV Doğru Tercih Programına Katıldı 

      Gültekin, Sadık; Celep, Ödül; Çağla, Mısra (Işık Üniversitesi, 2018-08-02)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Ödül Celep ve Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Öğr. Üyesi Doç. Dr. Mısra Çağla’nın ...
    • Işık Üniversitesi l Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı l 1. Gün 

      Karakaya Polat, Rabia; Celep, Ödül; Kaytaz, Mehmet; Erel, Ezgi; İbiş, Cemal; Kahraman, Hasan Bülent; Keyman, Fuat; Karaömerlioğlu, Asım; Ecevit, Alper; Sütçüoğlu, Bilgen; Erdoğan, Emre; Gürcan, Efe Can; Gedik, Ahmet; Özyiğit, Suat Eren; Göcen, Ceren Ece (Işık Üniversitesi, 2021-01-05)
      10-11 Aralık 2020 de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen “Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı'nın 1. Günü” zoom yayınının video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi l Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı l 2. Gün 

      Karakaya Polat, Rabia; Celep, Ödül; Kaytaz, Mehmet (Işık Üniversitesi, 2021-01-05)
      10-11 Aralık 2020 de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen “Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı'nın 2. Günü” zoom yayınının video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi/ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı 

      Erel, Ezgi; Dal, Emine; Aydın, İlker; İbiş, Cemal; Kahraman, Hasan Bülent; Celep, Ödül; Ülker, Erol; Kayhan Pusane, Özlem (Işık Üniversitesi, 2020-11-03)
      Işık Üniversitesi tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programının video erişimidir.
    • Işık'tan Bir Bölüm | Uluslararası İlişkiler 

      Celep, Ödül (Işık Üniversitesi, 2022-07-21)
      Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinden Prof. Dr. Ödül Celep hocamızın, Uluslararası İlişkiler Bölümü hakkında merak edilenleri yanıtladığı videonun erişimi ve deşifresidir.
    • Korona Günlerinde Bas?kanlık Sec?imleri ve Trump 

      Celep, Ödül (Işık Üniversitesi, 2020-05-04)
      Işık Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından Covid-19 Pandemisi'nin ele alındığı yazı dizisi serisinin "Korona Günlerinde Bas?kanlık Sec?imleri ve Trump" konu başlıklı yayınıdır.