Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5

    • 04.04.2003 - SKY Türk, Ekonomi Politik, Prof. Dr. Murat Ferman 

      Alkin, Kerem; Ferman, Murat; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (SKY TÜRK, 2003-04-04)
      SKY TÜRK kanalında yayınlanan ve Kerem Alkin'in sunduğu "Ekonomi Politik" programına konuk olan Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ferman'ın Irak Savaşı'nın Türkiye Ekonomisi ...
    • 07.11.2003 - SKY Türk, Ekonomi Politikaları, Yard. Doç. Dr. Yaşar Onay 

      Alkin, Kerem; Onay, Yaşar; Er, Erdem Armağan; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü (SKY TÜRK, 2003-11-07)
      Işık Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yaşar Onay'ın SKY TÜRK kanalında yayınlanan "Ekonomi Politik" programına konuk olduğu, Hükümet'in Irak'a Asker Gönderme Yetkisini Kullanmaması ...
    • 14.11.2002 - SkyTürk TV, Ekonomi, Yaşar Onay 

      Alkin, Kerem; Onay, Yaşar; Demir, Faruk; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü (SKY TÜRK, 2002-11-14)
      Işık Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yaşar Onay'ın Kerem Alkin'in sunduğu, SKY TÜRK de yayınlanan "Ekonomi Politik" programına katıldığı ve Putin Dönemi Rusyası, Avrasya'da ki Stratejik ...
    • 29.12.2003 SkyTürk, Ekonomi Politik, Prof. Dr. Murat Ferman 

      Alkin, Kerem; Ferman, Murat; Işık Üniversitesi (SKY TÜRK, 2003-12-29)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ferman'ın Kerem Alkin'in sunduğu, SKY TÜRK de yayınlanan "Ekonomi Politik" programına katıldığı ve değerlendirmelerde bulunduğu videonun erişimidir.
    • Endeks Programı, Prof. Dr. Yaşar Onay Kanal ve Tarih Bilgisi Yok 

      Alkin, Kerem; Okutan, Mahinur; Karya, Diler; Kaplan, Hasan; Onay, Yaşar; Işık Üniversitesi ([200?])
      Piyasaların değerlendirildiği ve Işık Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Yaşar Onay'ın Endeks Programına katıldığı programın video erişimidir.