Toplam kayıt 14, listelenen: 1-14

    • 19.03.2003 - Cine5, Başka Yerde Yok, Prof. Dr. Murat Ferman 

      Barlas, Mehmet; Akkaya, Deniz; Ferman, Murat; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (CINE5, 2003-03-19)
      Işık Üniversitesi İşletme Bölümü Dekanı Prof. Dr. Murat Ferman'ın CINE5 kanalında yayınlanan "Başka Yerde Yok" programına katılarak Türk Ekonomisi ile ilgili yorumlarda bulunduğu videonun erişimidir.
    • 23.07.2003 - HaberTürk, Hangi Üniversiteyi Seçelim? Prof. Dr. Murat Ferman 

      Talu, Oylum; Ferman, Murat; Gönen, Ezgi; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (HABER TÜRK, 2003-07-23)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve İşletme Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ferman ve Işık Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Ezgi Gönen'in, HABER TÜRK kanalında yayınlanan "Hangi ...
    • Akademisyenimiz Prof. Dr. Dilek Teker, Bloomberg HT'de! 

      Teker, Dilek; Özköseoğlu, Gözde; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (Bloomberg HT, 2020-07-29)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğr. Üyemiz Prof. Dr. Dilek Teker’in Bloomberg HT'de, döviz ve kur hareketliliklerini değerlendirdiği “Kapanışa Doğru” programına konuk olduğu videonun ...
    • Doç. Dr. Ödül Celep ve Doç. Dr. Mısra Çağla, NTV Doğru Tercih Programına Katıldı 

      Gültekin, Sadık; Celep, Ödül; Çağla, Mısra; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (Işık Üniversitesi, 2018-08-02)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Ödül Celep ve Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Öğr. Üyesi Doç. Dr. Mısra Çağla’nın ...
    • FMV Işık Üniversitesi Öğr. Ü. Prof. Dr. Saygın Eyüpgiller, NTV Doğru Tercih Programına Katıldı 

      Gültekin, Sadık; Eyüpgiller, Saygın; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (NTV, 2016-05-05)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Başkanı Öğr. Ü. Prof. Dr. Saygın Eyüpgiller’in 04 Mayıs 2016 tarihinde NTV kanalında yayınlanan “Doğru Tercih” programında İşletme Bölümünü, Uluslararasılaşmayı ...
    • FMV Işık Üniversitesi Öğr. Ü. Prof. Dr. Suat Teker, NTV 'Doğru Tercih' Programına Katıldı 

      Gültekin, Sadık; Teker, Suat; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (NTV, 2016-06-27)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Teker’in, 24 Haziran 2016 tarihinde NTV kanalında yayınlanan “Doğru Tercih” programında İşletme Bölümünü tanıttığı ve Sadık Gültekin’in ...
    • Işık Üniversitesi İİBF İşletme Böl.Bşk.Prof.Dr.Saygın Eyüpgiller BloombergHT Başarıya Doğru 

      Gürsoy, Sait; Eyüpgiller, Saygın; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (Bloomberg HT, 2015-07-02)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Saygın Eyüpgiller'in 30 Haziren 2015 tarihinde Bloomberg HT kanalında yayınlanan “Başarıya Doğru” programında üniversite tercihleri ...
    • Işık Üniversitesi Yaz Okulu Kapsamında Monterrey Tech Üniversitesini Ağırlıyor 

      İldaş, Görkem; Karayaz, Gamze; Tuncay Çelikel, Aslı; Martinez Luna, Carla Andrea; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (Show TV, 2013-06-25)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Gamze Karayaz, Yrd. Doç. Dr. Aslı Tuncay Çelikel ve Monterrey Tech Üniversitesi öğrencisi Carla Andrea Martinez Luna’nın ...
    • Işık Üniversitesindeki Uluslararasılaşma Çalışmaları 

      İldaş, Görkem; Karayaz, Gamze; Estrada Gonzales, Alonso; Pantoja, Sonia; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (SKY 360 TV, 2014-07-15)
      SKY 360 kanalında yayınlanan, Görkem İldaş'ın sunduğu "Üniversite Medya" programında Işık Üniversitesindeki Uluslararasılaşma Çalışmaların konuşulduğu videoya erişimdir.
    • İİBF İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Teker Bloomberg HT Tv Kripto Para Programına Konuk Oldu 

      Teker, Dilek; Güzem Yılmaz, Ertem; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (Bloomberg HT, 2021-06-25)
      İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Teker'in Bloomberg HT' de yayınlanan Kripto Para Programına konuk olduğu videonun erişimidir.
    • Prof. Dr. Mehmet Kaytaz ve Prof. Dr. Aydın Yüksel NTV Doğru Tercih Programına Katıldı 

      Gültekin, Sadık; Kaytaz, Mehmet; Yüksel, Aydın; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (NTV, 2018-07-31)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kaytaz ve Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aydın Yüksel’in, Sadık Gültekin’in sunduğu NTV ...
    • Prof. Dr. Murat FERMAN, kuruluşundan geleceğe FMV Işık Üniversitesi'ni anlatıyor 

      Gültekin, Sadık; Ferman, Murat; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (NTV, 2017-06-06)
      Işık Üniversitesi Rektör v. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ferman’ın, 05 Haziran 2017 tarihinde NTV kanalında yayınlanan “Doğru Tercih” programında Işık Üniversitesini ...
    • Rektörümüz Prof. Dr. Cemal İbiş ve Prof. Dr. Murat Ferman, NTV Doğru Tercih Programına Katıldı 

      Gültekin, Sadık; İbiş, Cemal; Ferman, Murat; Işık Üniversitesi Rektörlüğü; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (NTV, 2018-07-31)
      Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş ve Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Murat Ferman’ın Sadık Gültekin’in sunduğu NTV kanalında yayınlanan Doğru Tercih ...
    • Üniversitemizin İşletme Bölümü Öğr. Gör. Prof. Dr. Dilek Teker Korona'nın Ekonomiye Etkisini Anlattı 

      Talu, Oylum; Teker, Dilek; Yazgan, Ege; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (Habertürk TV, 2020-03-30)
      Haber Türk TV de yayınlanan "Burası Haftasonu" programının konuğu olan Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü hocalarımızdan Dilek Teker'in ’ Koronavirüs'ün ekonomiye etkisini anlattığı yayının ...