Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3

    • Balkan Naci İslimyeli İle Çok Özel | ARTtv 

      Çavuşoğlu, Yasemen; İslimyeli, Balkan Naci; Işık Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Görsel Sanatlar Bölümü (ARTtv, 2019-08-27)
      Türkiye'nin ilk online sanat televizyonu ARTtv’de Yasemen Çavuşoğlu’nun konuğu olan Balkan Naci İslimyeli'nin sanatı ve hayatı hakkında yapılan röportajın video erişimi ve deşifresidir.
    • Bozlu Art Project \ Balkan Naci İslimyeli \\ Arka Yüz - Back Side \\ 11 Şubat - 30 Mart 2014 

      İslimyeli, Balkan Naci; Erten, Oğuz; Ergel, Bahar Özlem; Özdilim Yıldırım, Hande; May, Dolunay; Işık Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Görsel Sanatlar Bölümü (Bozlu Art Project, 2014-02-14)
      Balkan Naci İslimyeli'nin Bozlu Art Project Nişantaşı'nda ki Arka Yüz / Back Side sergisi ile ilgili röportajının video erişimi ve deşifresidir.
    • Çağdaş Türk Ressamları - 12.Bölüm, Prof. Balkan Naci İslimyeli 

      Çelik, Orhan; İslimyeli, Balkan Naci; Işık Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Görsel Sanatlar Bölümü (Beykent, 2017-04-02)
      Orhan Çelik’in hazırlayıp sunduğu “Çağdaş Türk Ressamları” programının 12. bölümünde, Türk resim sanatının önemli isimlerinden Prof. Dr. Balkan Naci İslimyeli ile yapılan röportajın video erişimi ve deşifresidir.