Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4

    • Beyaz Tuval 31. Bölüm Balkan Naci İslimyeli 

      Atasoy, Dilşad; Saraçoğlu, Günsu; İslimyeli, Balkan Naci; Işık Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Görsel Sanatlar Bölümü (OgünTV, 2018-05-13)
      Ogüntv'de Günsu Saraçoğlu ve Dilşad Atasoy'un hazırlayıp sunduğu Beyaz Tuval'in 31. Bölümünün konuğu, Sanatçı Prof.Balkan Naci İslimyeli ile yapılan sohbetin video erişimi ve deşifresidir.
    • Çoklu Bir Kariyer Serüveni: Rektör Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman 

      Kahraman, Hasan Bülent; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü (Işık Üniversitesi, 2022-03-04)
      Erenköy Işık Lisesi ve Erenköy Işık Fen Lisesi'nin düzenlediği Kariyer ve Meslek Tanıtım Günleri açılış konuşmasına konuk olan Işık Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın “Çoklu Bir Kariyer Serüveni” ...
    • Sanatçı Prof. Balkan Naci İslimyeli ile Söyleşi @instagram canlı yayını 

      Koşak, Ayşe; İslimyeli, Balkan Naci; Işık Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Görsel Sanatlar Bölümü (Mine Sanat Galerisi, 2020-05-22)
      Mine Sanat Galerisi adına Ayşe Koşak tarafından Instagram canlı yayınında Balkan Naci İslimyeli ile gerçekleştirilen söyleşinin video erişimi ve deşifresidir.
    • Üniversiteye gitmeli miyiz? | Rektör Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman 

      FMV Nişantaşı Işık Lisesi; Kahraman, Hasan Bülent; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü; FMV Nişantaşı Işık Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi (FMV Nişantaşı Işık Lisesi, 2022-04-22)
      FMV Nişantaşı Işık Lisesinin düzenlediği, “İlham Veren Söyleşiler” serisine katılan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın, “Üniversiteye gitmeli miyiz?” başlıklı konuşmasında disiplinlerarası eğitim modelinin önemini ...