Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3

    • 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü | “Medyada Kadın İmgesi” 

      Pandır, Müzeyyen; Işık Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü; Işık University, Faculty of Arts and Sciences, Department of Humanities and Social Sciences; Pandır, Müzeyyen (Işık Üniversitesi, 2022-03-09)
      İnsan ve Toplum Bilimleri Bölüm Başkan v. Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen Pandır’ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" kapsamında verdiği “Medyada Kadın İmgesi” başlıklı seminerin video erişimi ve deşifresidir.
    • Bireyleşen Kadın: Kültürel, Psikolojik ve Siyasi Yansımalar Paneli - 8 Mart 2021 

      Kurt, Merve; Sayan Çengiz, Feyda; Özkan, Derya; Güvenç, Gülden; Demiralp, Seda; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü; Işık University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of International Relations (Işık Üniversitesi, 2021-03-13)
      8 Mart 2021 tarihinde üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen "Bireyleşen Kadın: Kültürel, Psikolojik ve Siyasi Yansımalar” konulu panelin video erişimi ve ...
    • Dış Politikada Kadınlar 

      Karakaya Polat, Rabia; Alemdar, Zeynep; Yeşilyurt Gündüz, Zuhal; Parlar Dal, Emel; Demiralp, Seda; Yenigün, Sümeyye; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-03-10)
      Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenledikleri “Dış Politikada Kadınlar” konulu seminerin video erişimi ve deşifresidir.