Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6

    • 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Anma Programı - “Türkiye’de Darbeler ve Darbe Girişimleri” 

      Erel Mazlumoğlu, Ezgi; Günay, Volkan; Celep, Ödül; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü; Işık Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü (Işık Üniversitesi, 2022-07-15)
      Işık Üniversitesi'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlediği anma programı ve “Türkiye’de Darbeler ve Darbe Girişimleri” başlıklı konferansın video erişimi ve deşifresidir.
    • 20.05.1998 - Devlet ve Vakıf Üniversitelerinin Dünü, Bugünü, Geleceği, Işık Üniv. Konferans Sal. 2 

      Alkış, Ayhan; Önal, Güven; Yarman, Sıddık; Evren, Güngör; Alemdaroğlu, Kemal; Akat, Asaf Savaş; Sağlamer, Gülsün; Öztunalı, Önder; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü (Işık Üniversitesi, 1998-05-20)
      Humboldt Bursiyerleri Derneği ve Işık Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Devlet ve Vakıf Üniversiteleri Dünü, Bugünü, Geleceği" konulu açık oturumun soru cevap ve oturum sonu Işık Ev'de düzenlenen kokteyl görüntülerinin ...
    • 20.05.1998 - Devlet ve Vakıf Üniversitelerinin Dünü, Bugünü, Geleceği, Işık Üniv. Konferans Salonu 

      Önal, Güven; Evren, Güngör; Öztunalı, Önder; Alemdaroğlu, Kemal; Akat, Asaf Savaş; Alkış, Ayhan; Yarman, Sıddık; Sağlamer, Gülsün; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü (Işık Üniversitesi, 1998-05-20)
      Humboldt Bursiyerleri Derneği ve Işık Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Devlet ve Vakıf Üniversiteleri Dünü, Bugünü, Geleceği" konulu açık oturumun video erişimidir.
    • İstiklâl Marşı ve Mehmet Akif Ersoy | Prof. Dr. Abdullah Uçman 

      Erel, Ezgi; Kahraman, Hasan Bülent; Uçman, Abdullah; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü (Işık Üniversitesi, 2022-03-17)
      Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın moderatörlüğünde, edebiyat tarihçisi Prof. Dr. Abdullah Uçman’ın konuşmacı olarak değerli bilgilerini dinleyicilerle paylaştığı “İstikal Marşı ve Mehmet Akif ...
    • Tarihteki Büyük Pandemiler ve Toplumsal Dönüşüm Etkileri 

      Kahraman, Hasan Bülent; Varlık, Nükhet; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü (Işık Üniversitesi, 2021-07-14)
      Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen ve Nükhet Varlık’ın konuk olduğu “Tarihteki Büyük Pandemiler ve Toplumsal Dönüşüm Etkileri” konulu seminerin zoom ...
    • Üniversiteye gitmeli miyiz? | Rektör Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman 

      FMV Nişantaşı Işık Lisesi; Kahraman, Hasan Bülent; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü; FMV Nişantaşı Işık Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi (FMV Nişantaşı Işık Lisesi, 2022-04-22)
      FMV Nişantaşı Işık Lisesinin düzenlediği, “İlham Veren Söyleşiler” serisine katılan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın, “Üniversiteye gitmeli miyiz?” başlıklı konuşmasında disiplinlerarası eğitim modelinin önemini ...