Toplam kayıt 9, listelenen: 1-9

    • 10.05.2002 - Işık Üniversitesi Süleyman Demirel, Söyleşi ve İmza Günü 

      Yarman, Sıddık; Erbelger, Osman F.; Demirel, Süleyman; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2002-05-10)
      9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Işık Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği "Anadolu'da Üniversite" başlıklı Konferans konuşmasının video erişimi ve deşifresidir.
    • 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Anma Programı - “Türkiye’de Darbeler ve Darbe Girişimleri” 

      Erel Mazlumoğlu, Ezgi; Günay, Volkan; Celep, Ödül; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü; Işık Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü (Işık Üniversitesi, 2022-07-15)
      Işık Üniversitesi'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlediği anma programı ve “Türkiye’de Darbeler ve Darbe Girişimleri” başlıklı konferansın video erişimi ve deşifresidir.
    • 27.10.1997 - Işık Üniversitesi, 1997-1998 Akademik Yılı Etkinlikleri, Tüketici Odaklı Pazarlama - 1 

      Koç, Ahmet Niyazi; Ertuna, Özer; Üsdiken, Behlül; Sidi, Viktor; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 1997-10-27)
      Işık Üniversitesi'nin 1997-1998 Akademik Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Tüketici Odaklı Pazarlama" konferansı ve "İşletme Yönetim Eğitiminde Son Gelişme ve Yönelişler" paneli videosuna erişimdir.
    • Cumhuriyetimizin 100. Yılında 19 Mayıs'ı Yeniden Düşünmek 

      Kahraman, Hasan Bülent; Sarıgül, Mehmet Serdar; Turnaoğlu, Banu; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-05-19)
      Işık Üniversitesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle düzenlediği ve Sabancı Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Banu Turnaoğlu'nun konuk olduğu “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 19 Mayıs'ı Yeniden ...
    • ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ ZOOM KONFERANS DİZİSİ 1: RON ARAD 

      Özemir, Saltuk; Arad, Ron; Kahraman, Hasan Bülent; Işık Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü (Işık Üniversitesi, 2020-06-24)
      Işık Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümü tarafından düzenlenen ve konuk olarak endüstriyel tasarımcı, sanatçı ve mimari tasarımcı olan Ron Arad'ın katıldığı konferans serisinin birincisi olan çevrimiçi toplantının video ...
    • Işık Üniversitesi l Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı l 1. Gün 

      Karakaya Polat, Rabia; Celep, Ödül; Kaytaz, Mehmet; Erel, Ezgi; İbiş, Cemal; Kahraman, Hasan Bülent; Keyman, Fuat; Karaömerlioğlu, Asım; Ecevit, Alper; Sütçüoğlu, Bilgen; Erdoğan, Emre; Gürcan, Efe Can; Gedik, Ahmet; Özyiğit, Suat Eren; Göcen, Ceren Ece; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü; Işık University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of International Relations (Işık Üniversitesi, 2021-01-05)
      10-11 Aralık 2020 de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen “Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı'nın 1. Günü” zoom yayınının video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi l Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı l 2. Gün 

      Karakaya Polat, Rabia; Celep, Ödül; Kaytaz, Mehmet; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü; Işık University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of International Relations; Karakaya Polat, Rabia; Celep, Ödül; Kaytaz, Mehmet (Işık Üniversitesi, 2021-01-05)
      10-11 Aralık 2020 de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen “Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı'nın 2. Günü” zoom yayınının video erişimi ve deşifresidir.
    • İstiklâl Marşı ve Mehmet Akif Ersoy | Prof. Dr. Abdullah Uçman 

      Erel, Ezgi; Kahraman, Hasan Bülent; Uçman, Abdullah; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü (Işık Üniversitesi, 2022-03-17)
      Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın moderatörlüğünde, edebiyat tarihçisi Prof. Dr. Abdullah Uçman’ın konuşmacı olarak değerli bilgilerini dinleyicilerle paylaştığı “İstikal Marşı ve Mehmet Akif ...
    • "Nationalism - The Death Knell Of The Ottoman Empire, The Birthright Of The Turkish Republic" 

      Atlıoğlu, Duygu; Göknar, İzzet Cem; Williams III, Henry Phil; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2016-12-02)
      In the conference hall of Işık University Maslak Campus, Academician Dr. Video access of the conference on "Nationalism - The Death Knell Of The Ottoman Empire, The Birthright Of The Turkish Republic" by Henry Phil Williams III.