Toplam kayıt 17, listelenen: 1-17

    • 18.06.2001 - Türkiye'de Bilim Adamının Dünü Bugünü Yarını, Prof. Dr. Cumhur Ferman'ın 75. Doğum Günü 

      Yarman, Sıddık; Koç, Ahmet Niyazi; Aydın, Ramazan; Alemdaroğlu, Kemal; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2001-06-18)
      Işık Üniversitesi'nin Prof. Dr. Cumhur Ferman'ın 75. Doğum Günü kutlamaları çerçevesinde düzenlediği "Türkiye'de Bilim Adamının Dünü Bugünü Yarını" paneli videosuna erişimdir.
    • 2. yılında Rusya-Ukrayna Savaşı ve Türkiye 

      Karakaya Polat, Rabia; Güvenç, Serhat; Tol, Gönül; Özdağ, Habibe; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari Bilimler ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-03-29)
      Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Uluslararası İlişkiler Bölümünün ortak düzenlediği “2. yılında Rusya-Ukrayna Savaşı ve Türkiye” başlıklı panelde savaştaki son durum, bitiş senaryoları ve Türkiye'ye ...
    • 27.10.1997 - Işık Üniversitesi, 1997-1998 Akademik Yılı Etkinlikleri, Tüketici Odaklı Pazarlama - 2 

      Koç, Ahmet Niyazi; Ertuna, Özer; Sidi, Viktor; Üsdiken, Behlül; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 1997-10-27)
      Işık Üniversitesi'nin 1997-1998 Akademik Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlediği İşletme Yönetim Eğitiminde Son Gelişme ve Yönelişler" paneli devam videosunun erişimidir.
    • Bireyleşen Kadın: Kültürel, Psikolojik ve Siyasi Yansımalar Paneli - 8 Mart 2021 

      Kurt, Merve; Sayan Çengiz, Feyda; Özkan, Derya; Güvenç, Gülden; Demiralp, Seda; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü; Işık University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of International Relations (Işık Üniversitesi, 2021-03-13)
      8 Mart 2021 tarihinde üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen "Bireyleşen Kadın: Kültürel, Psikolojik ve Siyasi Yansımalar” konulu panelin video erişimi ve ...
    • Dünya'nın İklim Krizi Gündemi 

      Karakaya Polat, Rabia; Şahin, Ümit; Keyman, Fuat; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2021-11-22)
      Işık Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından aylık olarak düzenlenen “Türkiye ve Dünya Gündemi” konulu panel serisinin bu ay ki başlığı olan “Dünya'nın İklim ...
    • Işık Üni/ Genç Mimar Nasıl İş Bulur Paneli – 2 

      Süyük Makaklı, Elif; Kahraman, Hasan Bülent; Şener Çobanoğlu, Yasemin; Yalçınkaya, Alev; Polat, Ayşe; Arısoy, Mehmet Batıkan; Büyüknalbant Tosun, Rabia; Işık Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü; Işık University, Faculty of Architecture and Design, Department of Architecture (Işık Üniversitesi, 2020-12-07)
      FMV Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü ve YAPI Dergisi iş birliği ile düzenlenen 'Genç mimar nasıl iş bulur?' başlıklı panelin video erişimidir.
    • Işık Üniversitesi 19 Mayıs'ın Işığına Bakıyor 

      Erel, Ezgi; Kahraman, Hasan Bülent; Sarıgül, Mehmet Serdar; Dal, Emine; Koloğlugil, Serhat; Kaya, Onur; Demirbaş, Özgen Osman; Karakaya Polat, Rabia; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2022-05-22)
      Işık Üniversitesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 103. yılında düzenlediği “Işık Üniversitesi 19 Mayıs’ın Işığına Bakıyor” isimli panelinin video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Panel Serisi / Türkiye'de Yoksulluk ve Eşitsizlik 

      Karakaya Polat, Rabia; Voyvoda, Ebru; Korkmaz, Seren Selvin; Foggo, Hacer; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2022-01-27)
      Işık Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından aylık olarak düzenlenen “Türkiye ve Dünya Gündemi” konulu panel serisinin bu ay ki başlığı olan “Türkiye'de Yoksulluk ...
    • Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Panel Serisi / Türkiye'nin Seçim Gündemi 

      Karakaya Polat, Rabia; Esen, Berk; Selçuki, Can; Yılmaz, Didem; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2022-03-31)
      Işık Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından aylık olarak düzenlenen “Türkiye ve Dünya Gündemi” konulu panel serisinin bu ay ki başlığı olan “Türkiye'nin Seçim ...
    • Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Panel Serisi: Ukrayna Krizi ve Türkiye'ye Yansımaları 

      Karakaya Polat, Rabia; Güvenç, Serhat; Tol, Gönül; Özdal, Habibe; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2022-03-04)
      Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nün düzenlediği "Ukrayna Krizi ve Türkiye'ye Yansımaları" isimli panel serisinin video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi | Geleceğin Sektörleri, Geleceğin Yetkinlikleri 

      Teker, Dilek; Koloğlugil, Serhat; Aykut, Mustafa; Çambel, Cengiz; Türker, Sevcan; Köksal, Alp; Duman, Cansın; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2022-01-21)
      Işık Üniversitesi İktisadi, idari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünün düzenlediği, Prof. Dr. Dilek Teker moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Geleceğin Sektörleri, Geleceğin Yetkinlikleri” konulu panelin zoom ...
    • İİSBF Işıklı Mezun Girişimciler Işıklı Öğrenciler İle Buluşuyor 

      Teker, Suat; Tüysüz Erman, Ayşegül; Savaşçı, Dilara; Abdullahoğlu, Buğra Cem; Kara, Hüseyin; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü; Işık University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of Management (Işık Üniversitesi, 2021-11-16)
      Işık Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nün düzenlediği, Işıklı mezun girişimcilerin, ışıklı öğrenciler ile buluştuğu "Girişimcilik Panel Serisi " ‘nin video erişimi ve deşifresidir.
    • İİSBF Türkiye’de Girişimcilik Ekosistemi ve Yeni Nesil Yaratıcılık 

      Koloğlugil, Serhat; Erbelger, Murat; Teker, Dilek; Gerçek, Hilal; Bahçıvanoğlu, Selma; Girişken, Arzu; Erdeniz, Selen; Canan, Fatih; Erel, Ezgi; Yüksel, Ahmet Hakan; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü; Işık University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of Management (Işık Üniversitesi, 2021-11-16)
      Işık Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nün Global Girişimcilik Haftası kapsamında düzenlediği "Türkiye'de Girişimcilik Ekosistemi ve Yeni Nesil Yaratıcılık" panelinin video erişimi ...
    • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Türkiye'de Popülizm ve Kutuplaşma 

      Karakaya Polat, Rabia; Balta, Evren; Demiralp, Seda; Erdoğan, Emre; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2021-12-27)
      Işık Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından aylık olarak düzenlenen “Türkiye ve Dünya Gündemi” konulu panel serisinin bu ay ki başlığı olan “Türkiye’de Popülizm ...
    • Türkiye'de Eğitim ve İşgücü 

      İnanç, Özlem; Susanlı, Zehra Bilgen; Görkey, Selda; Şen Taşbaşı, Aslı; Kaytaz, Mehmet; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü (Işık Üniversitesi, 2022-06-21)
      Işık Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nün düzenlediği, Bilgen Susanlı ve Selda Görkey'in konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye'de Eğitim ve İşgücü" başlıklı panelin video erişimi ...
    • Türkiye’de Tasarımın 100 Yılı | 15. Tasarım ve Tasarım Tarihi Sempozyumu Paneli 

      Demirbaş, Özgen Osman; Apaydın, Banu; Niyazioğlu, Sinan; Kaptan, Burak; Er, Alpay; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (Işık Üniversitesi, 2023-10-31)
      FMV Işık Üniversitesi DK Binası Oditoryumunda Cumhuriyet'in 100. Yılına özel gerçekleştirilen "Türkiye’de Tasarımın 100 Yılı" konulu panelin video erişimidir.
    • Türkiye’nin Dış Politika Gündemi (Ekim) 

      Karakaya Polat, Rabia; Çelikpala, Mitat; Çelik Wiltse, Evren; Kaliber, Alper; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2021-10-20)
      Işık Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından aylık olarak düzenlenen “Türkiye ve Dünya Gündemi” konulu panel serisinin bu ay ki başlığı olan “Türkiye’nin Dış ...