Güncel Gönderiler

  • ECON4802 Career Project Dersi 

    Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü (Işık Üniversitesi, 2024-02-12)
    Işık Üniversitesi ile Boyner Holding arasında ECON4802 Career Project Dersi kapsamında gerçekleştirilen iş birliği tanıtım videosuna erişimdir.
  • Bir Günlük Üniversiteli Programı 

    Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2024-01-24)
    Işık Üniversitesi Şile Kampüs'ünde 2. dönemi gerçekleştirilen "Bir Günlük Üniversiteli" programının videosuna erişimdir.
  • Bir Günlük Üniversiteli Programı 

    Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2024-01-11)
    Işık Üniversitesi Şile Kampüs'ünde 10 Ocak 2024 tarihinde 6. dönemi gerçekleştirilen "Bir Günlük Üniversiteli" programının videosuna erişimdir.
  • Bir Günlük Üniversiteli Programı 

    Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-11-27)
    Işık Üniversitesi Şile Kampüs'ünde gerçekleştirilen 5. Dönem "Bir Günlük Üniversiteli" programının videosuna erişimdir.
  • Bir Günlük Üniversiteli Programı 

    Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-11-02)
    Işık Üniversitesi Şile Kampüs'ünde 4 Mayıs 2023 tarihinde 4. dönemi gerçekleştirilen "Bir Günlük Üniversiteli" programının videosuna erişimdir.
  • Işık Üniversitesi | Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Etkinlikler 

    Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-10-31)
    Işık Üniversitesi'nin Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikleri gösteren kısa videonun erişimidir.
  • Soru-Cevaplar ile Erasmus Video Yayını/ Erasmus with Q&A 

    Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-10-11)
    Erasmus’ a gitmiş öğrencilerin merak edilen soruları cevaplandırdığı "Soru-Cevaplar ile Erasmus" videosunun erişimi ve deşifresidir.
  • Işık’lı Olmak-5 I Sinema ve Televizyon 

    Uçkan, Betül; Sarıkaya, Alperen; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Sinema ve Televizyon Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-08-07)
    Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümünü 2020'de ve yine üniversitemizde Sanat Kuramı ve Eleştiri Yüksek Lisans Programını 2022 yılında tamamlayan mezunumuz Alperen Sarıkaya'nın, kariyer planları, ...
  • Işık’lı Olmak-5 I Mimarlık 

    Uçkan, Betül; Sağ, Sultan; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-08-06)
    Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü birincilikle bitiren 2023 mezunumuz Sultan Sağ'ın, kariyer planlarını, bölümü hakkında merak edilenleri, bölümün ve akademisyenlerin kariyerine katkılarını ve üniversite ...
  • Işık’lı Olmak-4 I İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 

    Uçkan, Betül; Aksoy, Cansu; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-08-06)
    Kendisinin kurduğu Cansu Şef İç Mimarlık firmasında çalışan Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2018 mezunumuz Cansu Aksoy'un, bölümü hakkında merak edilenleri, bölümün ve akademisyenlerin ...
  • Işık’lı Olmak-3 I Görsel İletişim Tasarımı 

    Uçkan, Betül; Balkan, Selin; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Görsel İletişim Tasarım Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-08-06)
    Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2023 mezunumuz Selin Balkan'ın, bölümü hakkında merak edilenleri ve üniversite hayatında edindiği deneyimleri anlattığı videonun erişimi ve deşifresidir.
  • Işık’lı Olmak-2 I Endüstriyel Tasarım 

    Uçkan, Betül; Atmaca, Tözün; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-08-06)
    Yakın zamanda Belçika Thomas More Üniversitesi’nde Hizmet Tasarımı üzerine yüksek lisansını tamamlayan Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü 2021 mezunumuz Tözün Atmaca'nın, bölümü hakkında merak ...
  • Işık’lı Olmak-1 I Endüstriyel Tasarım 

    Uçkan, Betül; Erol Başpınar, Tansel; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-08-06)
    Bir yandan öğretim görevlisi olarak çalışan, bir yandan da Sanat Bilimi dalında doktora yapan Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü 2011 mezunumuz Tansel Erol Başpınar'ın, bölümü hakkında merak ...
  • Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Onur Kaya Anlatıyor 

    Uçkan, Betül; Kaya, Onur; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-08-04)
    Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Onur Kaya'nın, Mühendislik ve Doğa Bilimlerinin geleceği, bütünleşik ve disiplinler arası bir eğitim sistemi olan Işık’lı Akademik Eğitim Modeli'nin mühendislik ...
  • Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi / Bütünleşik Tasarım Eğitimi 

    Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-08-03)
    Işık Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nin tanıtımının yapıldığı videonun erişimidir.
  • Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman Anlatıyor 

    Uçkan, Betül; Kahraman, Hasan Bülent; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-08-03)
    Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman'ın, çok yönlü akademik kariyer yolculuğu, üniversite eğitimine bakışı, üniversitemizin fark yaratan IŞIK’lı Akademik Eğitim Modeli ve 21. Yüzyılın insanını yetiştirme adına ...
  • İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uygulama ve Araştırma Laboratuvarlarını tanıyalım 

    Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-08-01)
    Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uygulama ve Araştırma Laboratuvarı tanıtım videosuna erişimdir.
  • Işık'tan Bir Bölüm | Uluslararası İlişkiler 

    Demiralp, Seda; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-08-01)
    İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Doç. Dr. Seda Demiralp'ın, Uluslararası İlişkiler Bölümünün kapsadığı konuları ele aldığı videonun erişimi ve deşifresidir.
  • Neden Işık Üniversitesi? 

    Kahraman, Hasan Bülent; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-08-01)
    Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman, aday öğrencilere 21. Yüzyılı yakalama fırsatını kaçırmamaları için neden Işık Üniversitesi’ni tercih etmeleri gerektiği, fark yaratan IŞIK’lı Akademik Eğitim Modeli ve diğer ...
  • Işık'ta Sanat, Tasarım ve Mimarlık Eğitimi I Prof. Dr. Ö. Osman Demirbaş 

    Uçkan, Betül; Demirbaş, Özgen Osman; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-07-31)
    Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ö. Osman Demirbaş'ın, canlı yayında sanat, tasarım ve mimarlık eğitimiyle ilgili soruları yanıtladığı videonun erişimi ve deşifresidir.

Daha Fazla