Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6

    • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlama Programı 

      Kulaber, Emre; Kahraman, Hasan Bülent; Sarıgül, Mehmet Serdar; Gürkan, Emrah Safa; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-10-31)
      Işık Üniversitesi DK Binası Odiyoryum salonunda Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla gerçekleştirilen, Prof. Dr. Emrah Safa Gürkan'ın konuk olduğu, "Cumhuriyeti Anlamak" konulu konferansın video erişimi ve deşifresidir.
    • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı 

      Işık Üniversitesi; Erel Mazlumoğlu, Ezgi; Kaygusuz, Doruk; Kahraman, Hasan Bülent; Sarıgül, Mehmet Serdar; Gülersoy, Nuran Zeren; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2022-10-31)
      Işık Üniversitesi Şile Kampüsü Oditoryumunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı videosuna erişim ve deşifresidir.
    • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması 

      Çetinkaya, İpek Kardelen; İbiş, Cemal; Öymen, Örsan; Kayhan Pusane, Özlem; Atlıoğlu, Duygu; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü (Işık Üniversitesi, 2018-11-30)
      Işık Üniversitesi Şile Kampüsü Oditoryumunda gerçekleştirilen ve Fen Edebiyat Fakültesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Örsan Öymen ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ...
    • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun 

      Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri; Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü (Işık Üniversitesi, 2018-10-27)
      Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız için yapılan videonun erişimidir.
    • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun TR 

      Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2022-10-28)
      Işık Üniversitesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı kısa videonun erişimdir.
    • Işık Üniversitesi/ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı 

      Erel, Ezgi; Dal, Emine; Aydın, İlker; İbiş, Cemal; Kahraman, Hasan Bülent; Celep, Ödül; Ülker, Erol; Kayhan Pusane, Özlem; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2020-11-03)
      Işık Üniversitesi tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programının video erişimidir.