Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5

    • Işık Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü-Üniversite Medya 

      İldaş, Görkem; Öymen, Örsan; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü (Show TV, 2013-07-09)
      Işık Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Örsan Öymen'in, Show TV kanalında yayınlanan, Görkem İldaş'ın sunduğu “Üniversite Medya” programına konuk olduğu, Fen Edebiyat ...
    • Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Örsan Öymen 

      Arda, Müge; Öymen, Örsan; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü (Habertürk TV, 2014-07-14)
      Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Örsan Öymen'in, Haber Türk kanalında yayınlanan, Müge Arda'nın sunduğu “Eğitim ve Yaşam” programına konuk olduğu ve tercih dönemi ve kurum hakkında bilgi ...
    • Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Örsan Öymen 

      Gürsoy, Sait; Öymen, Örsan; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü; Işık Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü (SKY 360 TV, 2014-07-09)
      Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Vekili ve Fen-Edebiyat Fakültesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Örsan Öymen'in, SKY 360 TV kanalında yayınlanan, Sait Gürsoy'un sunduğu “Başarıya Doğru” ...
    • Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü 

      İldaş, Görkem; Gürsoy, Sait; Öymen, Örsan; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü (SKY 360 TV, 2014-06-27)
      Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Örsan Öymen, gazeteci yazar Sait Gürsoy ve Görkem İldaş ile kurum, fakülte ve bölümler ile ilgili konuştukları videonun erişimi ve deşifresidir.
    • Prof. Dr. Örsan K. Öymen ve Prof. Dr. Gülden Güvenç, NTV Doğru Tercih Programına Katıldı 

      Gültekin, Sadık; Öymen, Örsan; Güvenç, Gülden; Işık Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü; Işık Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü (Işık Üniversitesi, 2018-08-03)
      Işık Üniversitesi İnsan ve toplum Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Örsan K. Öymen ve Işık Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülden Güvenç’in Sadık Gültekin’in sunduğu NTV kanalında yayınlanan Doğru Tercih ...