Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4

    • 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Anma Programı - “Türkiye’de Darbeler ve Darbe Girişimleri” 

      Erel Mazlumoğlu, Ezgi; Günay, Volkan; Celep, Ödül; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü; Işık Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü (Işık Üniversitesi, 2022-07-15)
      Işık Üniversitesi'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlediği anma programı ve “Türkiye’de Darbeler ve Darbe Girişimleri” başlıklı konferansın video erişimi ve deşifresidir.
    • Deprem Sonrası Barınma: Geçmiş Deneyimlerden Öğrenmek 

      Günay, Volkan; Ahsen, Özsoy; Demirbaş, Özgen Osman; Gülersoy, Nuran Zeren; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-02-28)
      Işık Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nün düzenlediği "Deprem Sonrası Barınma: Geçmiş Deneyimlerden Öğrenmek" konulu seminerde Prof. Dr. Ahsen Özsoy değerli bilgiler paylaştığı videonun ...
    • Deprem Zararlarının Yönetimi: Saha Gözleminden Örnekler 

      Demirbaş, Özgen Osman; Özdemir Çağlayan, Pınar; Günay, Volkan; Kepsutlu, Gülay; Kaymak, Emrah; Tezer, Azime; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-03-14)
      Işık Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nün düzenlediği "Deprem Zararlarının Yönetimi: Saha Gözleminden Örnekler" konulu seminerde Dr. Öğretim Üyesi Pınar Özdemir Çağlayan'ın değerli bilgilerini ...
    • İş / Bilim Dünyası Semineri | Konuk: Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman 

      Kahraman, Hasan Bülent; Günay, Volkan; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-02-03)
      Işık Üniversitesi'nin her ay düzenlediği "İş/Bilim Dünyası Seminer Serisi"nin Ocak ayında gerçekleşen oturumunun video erişimi ve deşifresidir.