Toplam kayıt 17, listelenen: 1-17

    • Bilim ve Teknoloji Buluşmaları - ''Üniversiteye Gitmeli miyiz?'' Şöyleşisi 

      Ayazağa Işık Lisesi; Ayazağa Işık Fen Lisesi; Kahraman, Hasan Bülent; FMV Işık Okulları (Işık Üniversitesi, 2023-12-01)
      Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman'ın, FMV Ayazağa Işık Lisesi ve Işık Fen Lisesi'nin düzenlediği "Bilim ve Teknoloji Buluşmaları" kapsamında “Üniversiteye Gitmeli miyiz?” başlıklı söyleşide, Ayazağa ...
    • Cumhuriyetimizin 100. Yılında 19 Mayıs'ı Yeniden Düşünmek 

      Kahraman, Hasan Bülent; Sarıgül, Mehmet Serdar; Turnaoğlu, Banu; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-05-19)
      Işık Üniversitesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle düzenlediği ve Sabancı Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Banu Turnaoğlu'nun konuk olduğu “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 19 Mayıs'ı Yeniden ...
    • Cumhuriyet’in En Uzun Yılı: 1923 

      Kahraman, Hasan Bülent; Sarıgül, Mehmet Serdar; Toprak, Zafer; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-04-28)
      Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlediği, Boğaziçi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü kurucu başkanı Prof. Dr. Zafer Toprak’ın ...
    • Dijitalleşen Dünyada Birey, Toplum, Siyaset Kongresi 

      Kahraman, Hasan Bülent; Koloğlugil, Serhat; Eren, Ercan; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (Işık Üniversitesi, 2022-05-27)
      Işık Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen "Dijitalleşen Dünyada Birey, Toplum, Siyaset Kongresi"nin ilk gününde yapılan açılış konuşmalarının video erişimi ve deşifresidir.
    • ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ ZOOM KONFERANS DİZİSİ 1: RON ARAD 

      Özemir, Saltuk; Arad, Ron; Kahraman, Hasan Bülent; Işık Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü (Işık Üniversitesi, 2020-06-24)
      Işık Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümü tarafından düzenlenen ve konuk olarak endüstriyel tasarımcı, sanatçı ve mimari tasarımcı olan Ron Arad'ın katıldığı konferans serisinin birincisi olan çevrimiçi toplantının video ...
    • Feyziye Mektepleri Vakfı Kültür Konferansları 

      Kahraman, Hasan Bülent; Akçura, Said; Özkartal, M. Kamil; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2020-11-02)
      Feyziye Mektepleri Vakfı Kültür Konferansları çerçevesinde Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman hocamızın konuşmacı olarak katıldığı çevrimiçi toplantının video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üni/ Genç Mimar Nasıl İş Bulur Paneli – 2 

      Süyük Makaklı, Elif; Kahraman, Hasan Bülent; Şener Çobanoğlu, Yasemin; Yalçınkaya, Alev; Polat, Ayşe; Arısoy, Mehmet Batıkan; Büyüknalbant Tosun, Rabia; Işık Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü; Işık University, Faculty of Architecture and Design, Department of Architecture (Işık Üniversitesi, 2020-12-07)
      FMV Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü ve YAPI Dergisi iş birliği ile düzenlenen 'Genç mimar nasıl iş bulur?' başlıklı panelin video erişimidir.
    • Işık Üniversitesi 19 Mayıs'ın Işığına Bakıyor 

      Erel, Ezgi; Kahraman, Hasan Bülent; Sarıgül, Mehmet Serdar; Dal, Emine; Koloğlugil, Serhat; Kaya, Onur; Demirbaş, Özgen Osman; Karakaya Polat, Rabia; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2022-05-22)
      Işık Üniversitesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 103. yılında düzenlediği “Işık Üniversitesi 19 Mayıs’ın Işığına Bakıyor” isimli panelinin video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi l Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı l 1. Gün 

      Karakaya Polat, Rabia; Celep, Ödül; Kaytaz, Mehmet; Erel, Ezgi; İbiş, Cemal; Kahraman, Hasan Bülent; Keyman, Fuat; Karaömerlioğlu, Asım; Ecevit, Alper; Sütçüoğlu, Bilgen; Erdoğan, Emre; Gürcan, Efe Can; Gedik, Ahmet; Özyiğit, Suat Eren; Göcen, Ceren Ece; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü; Işık University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of International Relations (Işık Üniversitesi, 2021-01-05)
      10-11 Aralık 2020 de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen “Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı'nın 1. Günü” zoom yayınının video erişimi ve deşifresidir.
    • İstiklâl Marşı ve Mehmet Akif Ersoy | Prof. Dr. Abdullah Uçman 

      Erel, Ezgi; Kahraman, Hasan Bülent; Uçman, Abdullah; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü (Işık Üniversitesi, 2022-03-17)
      Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın moderatörlüğünde, edebiyat tarihçisi Prof. Dr. Abdullah Uçman’ın konuşmacı olarak değerli bilgilerini dinleyicilerle paylaştığı “İstikal Marşı ve Mehmet Akif ...
    • İş / Bilim Dünyası Semineri | Konuk: Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman 

      Kahraman, Hasan Bülent; Günay, Volkan; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2023-02-03)
      Işık Üniversitesi'nin her ay düzenlediği "İş/Bilim Dünyası Seminer Serisi"nin Ocak ayında gerçekleşen oturumunun video erişimi ve deşifresidir.
    • Mütevelli Heyeti Başkan V. Mimar Kamil Özkartal, 46 Yıllık Mimarlık Tecrübesini Anlatıyor 

      Kahraman, Hasan Bülent; Süyük Makaklı, Elif; Özkartal, Kamil; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2020-10-26)
      Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili, Mimar, sayın Kamil Özkartal'ın 46 yıllık mimarlık tecrübesini anlattığı seminerin video erişimidir.
    • Prof. Dr Ahmet Demirel | Bir Yüzyıl Sonra Birinci Meclis ve Ulusal Egemenlik 

      Erel Mazlumoğlu, Ezgi; Demirel, Ahmet; Kahraman, Hasan Bülent; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2022-04-28)
      23 Nisan etkinliği kapsamında, Prof. Dr. Ahmet Demirel’in konuk olduğu, "Bir Yüzyıl Sonra Birinci Meclis ve Ulusal Egemenlik" başlığı altında çevrimiçi olarak gerçekleştirilen seminerin video erişimi ve deşifresidir.
    • Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman | Minerva’nın Baykuşu - 3 

      Kahraman, Hasan Bülent; Nejdet Erzen, Jale; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2022-04-28)
      Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman tarafından düzenlenen, Prof. Dr. Jale Nejdet Erzen’in konuk olduğu, “Minerva’nın Baykuşu” konferans serisinin üçüncüsü olan “Türkiye’de sanatın son kırk yılı: Bir hayattan bakışlar” ...
    • Tarihteki Büyük Pandemiler ve Toplumsal Dönüşüm Etkileri 

      Kahraman, Hasan Bülent; Varlık, Nükhet; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü (Işık Üniversitesi, 2021-07-14)
      Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen ve Nükhet Varlık’ın konuk olduğu “Tarihteki Büyük Pandemiler ve Toplumsal Dönüşüm Etkileri” konulu seminerin zoom ...
    • Üniversiteye Gitmeli miyiz? I Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman 

      Ayazağa Işık Lisesi; Ayazağa Işık Fen Lisesi; Kahraman, Hasan Bülent; FMV Işık Okulları (Işık Üniversitesi, 2022-01-03)
      Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman'ın, “FMV Işık Okulları 137. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri” kapsamında “Üniversiteye Gitmeli miyiz?” başlıklı söyleşide, Ayazağa Işık Lisesi ve Ayazağa Işık Fen ...
    • Üniversiteye gitmeli miyiz? | Rektör Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman 

      FMV Nişantaşı Işık Lisesi; Kahraman, Hasan Bülent; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Rektörlüğü; FMV Nişantaşı Işık Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi (FMV Nişantaşı Işık Lisesi, 2022-04-22)
      FMV Nişantaşı Işık Lisesinin düzenlediği, “İlham Veren Söyleşiler” serisine katılan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın, “Üniversiteye gitmeli miyiz?” başlıklı konuşmasında disiplinlerarası eğitim modelinin önemini ...