Toplam kayıt 12, listelenen: 1-12

    • 2. yılında Rusya-Ukrayna Savaşı ve Türkiye 

      Karakaya Polat, Rabia; Güvenç, Serhat; Tol, Gönül; Özdağ, Habibe; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari Bilimler ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-03-29)
      Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Uluslararası İlişkiler Bölümünün ortak düzenlediği “2. yılında Rusya-Ukrayna Savaşı ve Türkiye” başlıklı panelde savaştaki son durum, bitiş senaryoları ve Türkiye'ye ...
    • Depremden Sonra Seçimlerden Önce; Duygular ve Siyasi Tutumlar 

      Demiralp, Seda; Tol, Ulaş; Kaya, Rukiye; Kayhan Pusane, Özlem; Güvenç, Gülden; Karakaya Polat, Rabia; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (Işık Ünivresitesi, 2023-05-10)
      Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin düzenlediği, “Depremden Sonra Seçimlerden Önce; Duygular ve Siyasi Tutumlar” başlıklı seminerin video erişimi ve deşifresidir.
    • Dünya'nın İklim Krizi Gündemi 

      Karakaya Polat, Rabia; Şahin, Ümit; Keyman, Fuat; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2021-11-22)
      Işık Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından aylık olarak düzenlenen “Türkiye ve Dünya Gündemi” konulu panel serisinin bu ay ki başlığı olan “Dünya'nın İklim ...
    • Dış Politikada Kadınlar 

      Karakaya Polat, Rabia; Alemdar, Zeynep; Yeşilyurt Gündüz, Zuhal; Parlar Dal, Emel; Demiralp, Seda; Yenigün, Sümeyye; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü (Işık Üniversitesi, 2023-03-10)
      Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenledikleri “Dış Politikada Kadınlar” konulu seminerin video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi 19 Mayıs'ın Işığına Bakıyor 

      Erel, Ezgi; Kahraman, Hasan Bülent; Sarıgül, Mehmet Serdar; Dal, Emine; Koloğlugil, Serhat; Kaya, Onur; Demirbaş, Özgen Osman; Karakaya Polat, Rabia; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2022-05-22)
      Işık Üniversitesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 103. yılında düzenlediği “Işık Üniversitesi 19 Mayıs’ın Işığına Bakıyor” isimli panelinin video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi l Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı l 1. Gün 

      Karakaya Polat, Rabia; Celep, Ödül; Kaytaz, Mehmet; Erel, Ezgi; İbiş, Cemal; Kahraman, Hasan Bülent; Keyman, Fuat; Karaömerlioğlu, Asım; Ecevit, Alper; Sütçüoğlu, Bilgen; Erdoğan, Emre; Gürcan, Efe Can; Gedik, Ahmet; Özyiğit, Suat Eren; Göcen, Ceren Ece; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü; Işık University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of International Relations (Işık Üniversitesi, 2021-01-05)
      10-11 Aralık 2020 de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen “Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı'nın 1. Günü” zoom yayınının video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi l Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı l 2. Gün 

      Karakaya Polat, Rabia; Celep, Ödül; Kaytaz, Mehmet; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü; Işık University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of International Relations; Karakaya Polat, Rabia; Celep, Ödül; Kaytaz, Mehmet (Işık Üniversitesi, 2021-01-05)
      10-11 Aralık 2020 de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen “Ulusaldan Küresele: Popülizm, Demokrasi, Güvenlik Konferansı'nın 2. Günü” zoom yayınının video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Panel Serisi / Türkiye'de Yoksulluk ve Eşitsizlik 

      Karakaya Polat, Rabia; Voyvoda, Ebru; Korkmaz, Seren Selvin; Foggo, Hacer; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2022-01-27)
      Işık Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından aylık olarak düzenlenen “Türkiye ve Dünya Gündemi” konulu panel serisinin bu ay ki başlığı olan “Türkiye'de Yoksulluk ...
    • Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Panel Serisi / Türkiye'nin Seçim Gündemi 

      Karakaya Polat, Rabia; Esen, Berk; Selçuki, Can; Yılmaz, Didem; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2022-03-31)
      Işık Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından aylık olarak düzenlenen “Türkiye ve Dünya Gündemi” konulu panel serisinin bu ay ki başlığı olan “Türkiye'nin Seçim ...
    • Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Panel Serisi: Ukrayna Krizi ve Türkiye'ye Yansımaları 

      Karakaya Polat, Rabia; Güvenç, Serhat; Tol, Gönül; Özdal, Habibe; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2022-03-04)
      Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nün düzenlediği "Ukrayna Krizi ve Türkiye'ye Yansımaları" isimli panel serisinin video erişimi ve deşifresidir.
    • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Türkiye'de Popülizm ve Kutuplaşma 

      Karakaya Polat, Rabia; Balta, Evren; Demiralp, Seda; Erdoğan, Emre; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2021-12-27)
      Işık Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından aylık olarak düzenlenen “Türkiye ve Dünya Gündemi” konulu panel serisinin bu ay ki başlığı olan “Türkiye’de Popülizm ...
    • Türkiye’nin Dış Politika Gündemi (Ekim) 

      Karakaya Polat, Rabia; Çelikpala, Mitat; Çelik Wiltse, Evren; Kaliber, Alper; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Işık Üniversitesi, 2021-10-20)
      Işık Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından aylık olarak düzenlenen “Türkiye ve Dünya Gündemi” konulu panel serisinin bu ay ki başlığı olan “Türkiye’nin Dış ...