Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6

    • Dijitalleşen Dünyada Birey, Toplum, Siyaset Kongresi 

      Kahraman, Hasan Bülent; Koloğlugil, Serhat; Eren, Ercan; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (Işık Üniversitesi, 2022-05-27)
      Işık Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen "Dijitalleşen Dünyada Birey, Toplum, Siyaset Kongresi"nin ilk gününde yapılan açılış konuşmalarının video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi - İktisat Bölümü Yeşil Ekonomi Seminerleri 

      Şen Taşbaşı, Aslı; Koloğlugil, Serhat; Yeldan, Alp Erinç; Acar Aytekin, Sevil; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü (Işık Üniversitesi, 2022-06-21)
      Işık Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünün düzenlediği "Yeşil Ekonomi Seminerleri" videosunun erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi 19 Mayıs'ın Işığına Bakıyor 

      Erel, Ezgi; Kahraman, Hasan Bülent; Sarıgül, Mehmet Serdar; Dal, Emine; Koloğlugil, Serhat; Kaya, Onur; Demirbaş, Özgen Osman; Karakaya Polat, Rabia; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2022-05-22)
      Işık Üniversitesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 103. yılında düzenlediği “Işık Üniversitesi 19 Mayıs’ın Işığına Bakıyor” isimli panelinin video erişimi ve deşifresidir.
    • Işık Üniversitesi | Geleceğin Sektörleri, Geleceğin Yetkinlikleri 

      Teker, Dilek; Koloğlugil, Serhat; Aykut, Mustafa; Çambel, Cengiz; Türker, Sevcan; Köksal, Alp; Duman, Cansın; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2022-01-21)
      Işık Üniversitesi İktisadi, idari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünün düzenlediği, Prof. Dr. Dilek Teker moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Geleceğin Sektörleri, Geleceğin Yetkinlikleri” konulu panelin zoom ...
    • İİSBF Türkiye’de Girişimcilik Ekosistemi ve Yeni Nesil Yaratıcılık 

      Koloğlugil, Serhat; Erbelger, Murat; Teker, Dilek; Gerçek, Hilal; Bahçıvanoğlu, Selma; Girişken, Arzu; Erdeniz, Selen; Canan, Fatih; Erel, Ezgi; Yüksel, Ahmet Hakan; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü; Işık University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of Management (Işık Üniversitesi, 2021-11-16)
      Işık Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nün Global Girişimcilik Haftası kapsamında düzenlediği "Türkiye'de Girişimcilik Ekosistemi ve Yeni Nesil Yaratıcılık" panelinin video erişimi ...
    • Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Görünüm 

      Koloğlugil, Serhat; Aslanoğlu, Erhan; Şen Taşbaşı, Aslı; İnanç, Özlem; Görkey, Selda; Kaytaz, Mehmet; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü (Işık Üniversitesi, 2022-06-21)
      Işık Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nün düzenlediği ve Erhan Aslanoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Görünüm" başlıklı seminerin video erişimi ...