Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4

    • 20.10.1997 - Işık Üniversitesi, 1997-1998 Akademik Yılı Etkinlikleri – 2 

      Yarman, Sıddık; Acar, Cevdet; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 1997-10-20)
      Işık Üniversitesi Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Devreler ve Sistemler Semineri videosunun video erişimidir.
    • ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ ZOOM KONFERANS DİZİSİ 1: RON ARAD 

      Özemir, Saltuk; Arad, Ron; Kahraman, Hasan Bülent; Işık Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü (Işık Üniversitesi, 2020-06-24)
      Işık Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümü tarafından düzenlenen ve konuk olarak endüstriyel tasarımcı, sanatçı ve mimari tasarımcı olan Ron Arad'ın katıldığı konferans serisinin birincisi olan çevrimiçi toplantının video ...
    • Mimar Mozhan Khadem 

      Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü; Khadem, Mozhan; Işık Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü; Işık University, Faculty of Architecture and Design, Department of Architecture (Işık Üniversitesi, 2020-11-02)
      2020-2021 Güz Yarıyılı Bitirme Projesi kapsamında, 14 Ekim 2020 tarihinde düzenlenen seminerde Mimar Mozhan Khadem, “Mimari tasarım yaklaşımını ve seçili büyük kampüs projelerini” paylaştığı zoom yayının video erişimidir.
    • "Nationalism - The Death Knell Of The Ottoman Empire, The Birthright Of The Turkish Republic" 

      Atlıoğlu, Duygu; Göknar, İzzet Cem; Williams III, Henry Phil; Işık Üniversitesi (Işık Üniversitesi, 2016-12-02)
      In the conference hall of Işık University Maslak Campus, Academician Dr. Video access of the conference on "Nationalism - The Death Knell Of The Ottoman Empire, The Birthright Of The Turkish Republic" by Henry Phil Williams III.