Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Peyzaj Mimarlığı

Peyzaj Mimarlığı yüksek lisans programı "Tezli" ve "Tezsiz" programlar olarak yürütülecektir. Tezli yüksek lisans programından mezun olabilmek için 3 zorunlu ve 4 seçmeli en az 7 ders (21 kredi), lisansüstü seminer dersi (kredisiz) ve yüksek lisans tezi (kredisiz) başarılı olarak tamamlanması; tezsiz yüksek lisans programından mezun olabilmek için 5 zorunlu ve 5 seçmeli en az 10 ders (30 kredi), lisansüstü seminer dersi (kredisiz) ve bitirme projesi (kredisiz) başarılı olarak tamamlanması gerekmektedir. Öğrenciler, toplam ders gereksiniminin en az %60'sini Peyzaj Mimarlığı (PEM) kodlu derslerden, geriye kalan dersleri diğer programlardan seçebilirler. Öğrenciler derslerini, danışman desteği ile seçmelidirler.

Araştırmacı Arama Sonuçları

Aramanız hiçbir sonuç vermedi. Aradığınızı bulmakta sorun mu yaşıyorsunuz? Aramanızın başına ve sonuna çift tırnak eklemeyi deneyin