Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3

    • Işık Üniversitesi İ.İ.B. Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kaytaz , Üniversite Medya Programında 

      Özkan, Beliz; Kaytaz, Mehmet; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Show TV, 2015-06-29)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kaytaz'ın, Show TV kanalında yayınlanan “Üniversite Medya” programında Işık Üniversitesi, eğitim, kültür ve sosyal faaliyetleri hakkında konuştuğu ...
    • Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Doğru Tercih Programında 

      Gültekin, Sadık; Kaytaz, Mehmet; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (NTV, 2013-07-16)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kaytaz’ın, Sadık Gültekin'in sunduğu ve NTV kanalında yayınlanan “Doğru Tercih” programında iktisadi ve idari bilimler fakültesi ve bölümleri, ...
    • Prof. Dr. Mehmet Kaytaz 

      Işık Üniversitesi; Kaytaz, Mehmet; Işık Üniversitesi; Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Işık Üniversitesi, 2011-07-08)
      Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kaytaz'ın, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi hakkında bilgi verdiği videonun erişimidir.