Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Covid-19 salgını sürecinin gıda ürünleri ambalaj tasarımına olan etkisi
(Işık Üniversitesi, 2022-06-15)
Ambalaj, ürünü koruyabilmesi ve tüketiciye ulaştırabilmesinde önemli bir görevi üstlenmektedir. Özellikle insan yaşamını doğrudan etkileyebilecek gıda ürünlerinin fiziksel ve kimyasal etkilerinin yaşanmaması için doğru ...
Gıda ambalaj tasarımında sürdürülebilirlik ve artırılmış gerçeklik kullanımı
(Işık Üniversitesi, 2024-02-24)
Ambalaj atıkları, üretim ve tüketimdeki artış nedeniyle çevresel sorunların başında gelmektedir. Bu bağlamda, ambalajda sürdürülebilirlik önem kazanmakta, toplumlar ve dünya genelinde artan bir öncelik haline gelmektedir. ...